У Ходорові на Львівщині обвалилася частина стіни житлового будинку (відео, оновлено)

16:56 9 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, 9 січня в місті Ходорові в Жидачівському районі обвалилася частина стіни – з першого по п’ятий поверх.


Відео: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в п’ятницю, що 9 січня о 04:50 у третьому під’їзді п’ятиповерхового шестипід’їзного житлового будинку в місті Ходорові в Жидачівському районі Львівщині обвалиласяпоруч зі сходовою клітиною в місці прибудови кімнат для сушки білизни частина стіни – з першого по п’ятий поверх. Відтак – пошкоджено частину стіни та випало п’ять вікон).

На щастя, основні несущі конструкції будинку не пошкоджені. А системи життєзабезпечення мешканців будинку, за винятком газопостачання, працюють.

На місці події працюють основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Ходорів  згідно з «Планом дій...» та оперативна група обласної комісії ТЕБ та НС. Обставини та причина події встановлюється.

Натомість у прес-службі управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в п’ятницю:

«9 січня о 04:50 у під’їзді п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Шептицького в місті Ходорів відбулось руйнування стіни з першого по п’ятий поверхи. Зруйновано зовнішню стіну поруч зі сходовою клітиною у прибудованих приміщеннях  для сушки білизни.

Через падіння зруйнованих елементів пошкоджено газопровід. Внаслідок падіння елементів будівлі травмованих немає.

Основні несучі конструкції будинку не пошкоджені. Загрози подальшого руйнування житлового будинку немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів