У громадському транспорті Львова активізувалися злодії

11:00 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Львів’яни потерпають від кишенькових злодіїв майже щодня.

Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Більшість злочинів трапляється в громадському транспорті та місцях масового скупчення людей. Громадяни самі провокують крадіїв, демонструючи усім своїм виглядом халатне ставлення до збереження особистих речей та матеріальних цінностей».

«Мешканці розповідають, що в основному зловмисники викрадають цінні речі із відкритих сумочок або з кишень верхнього одягу. Працюють злочинці переважно у години час пік, коли надзвичайно людно і групами», – поінформували також у ГО «Варта 1».

«Як свідчить практика, злодії обирають неуважних, неповнолітніх або ж заклопотаних людей. Окрім громадського транспорту, вони можуть діяти у магазинах, на ринках та вокзалах, – повідомили також у ГО «Варта 1». – Аби не потрапити на гачок зловмисників дуже рекомендуємо дотримуватись елементарних правил безпеки – бути обережним, пильнувати за своїми речима і бути з концентрованими під час перебування в людних місцях».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів