У гірських районах обмежили рух вантажівок

15:57 23 грудня 2019 р.

Фото до новини

За прогнозами синоптиків, на території Львівщини 23-24 грудня проходять активні атмосферні фронти, внаслідок чого спостерігатиметься погіршення погодних умов – опади у вигляді дощу та мокрого снігу (в горах – значний мокрий сніг та сніг) та пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – від нуля до п'яти градусів тепла.

Про попереджає служба автомобільних доріг.

На окремих ділянках автомобільних доріг, особливо, у гірській місцевості, можлива ожеледиця та утворення снігового покриву на покритті.

Зважаючи на очікувані прогнози синоптиків у гірській місцевості служба автомобільних доріг у Львівській області запроваджує обмеження руху великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення:

М-06 Київ – Чоп (на ділянці м. Стрий – межа Закарпатської області);

Н-13 Львів – Самбір – Ужгород ( на ділянці м. Старий Самбір – межа із Закарпатською областю);

Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів (на ділянці с. Давидів – межа з Івано-Франківською областю);

Т-14-02 Східниця – Пісочна (на ділянці смт. Східниця – м. Борислав).

Обмеження діятимуть з 20:00 23.12.19 до 9:00 24.12.19.

Служба автодоріг просить утриматися від поїздок водіїв великовагового транспорту в зазначений період часу або перечекати негоду на тимчасових майданчиках відстою, аби уникнути утруднення в русі на автомобільних дорогах, особливо на перевальних та складних ділянках.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів