Невідомі дрони атакували об'єкти біля «палацу» Путіна у Геленджику

12:35 27 травня 2024 р.

Фото до новини

У ніч проти понеділка, ймовірно, українські безпілотники атакували об'єкти на території Геленджика в Краснодарському краї, де неподалік розташований палац правителя Росії Владіміра Путіна.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на губернатора краю Веніаміна Кондратьєва, пише DailyLviv.com.

«У селі Криниця уламки одного з апаратів пошкодили недобудовану будівлю. У хуторі Джанхот безпілотник упав на дерева, пожежу загасили. За попередньою інформацією, постраждалих немає», - заявив Кондратьєв. Він стверджує, що всі дрони нібито були уражені силами ППО.

Міноборони РФ раніше повідомляло, що в Краснодарському краї вночі нібито було знищено чотири безпілотники.

Читайте також: Українські розвідники знають, де є бункери диктатора Путіна

Неподалік хутора Джанхот на мисі Ідокопас розташовані маєток і палац, побудовані, як стверджують соратники Алєксєя Навального, для Путіна. У селі Криниця будували винний завод «Старий Прованс» для переробки вирощеного в маєтку винограду.

2021 року Фонд боротьби з корупцією випустив фільм-розслідування «Палац для Путіна» про розкішний маєток під Геленджиком.

Після появи фільму Путін заявив, що «палац» йому не належить, і він ніколи там не був. Прямих доказів того, що Путін справді жив чи бував у цьому будинку, немає, однак із документів випливає, що до нього має відношення найближче оточення диктатора.

Власником будівлі назвав себе друг Путіна бізнесмен Аркадій Ротенберг. Після 2021 року ні він, ні Путін не говорили про палац та його долю.

Читайте також:  Політ на 1800 км углиб рф. Дрон ГУР атакував загоризонтну РЛС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів