У Гамаліївці під Львовом звели імпровізований пост «Правого сектора», який зупиняє військових

09:12 13 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У ГО «Варта 1» повідомили в понеділок: «Сьогодні, 13 липня, о 2:10 хлопці з «Правого сектору» зупинили в Гамаліївці два автобуси військових з Рівного».

«Перед в'їздом до Львова, в селі Гамаліївка, зведено імпровізований пост «Правого сектора». Активісти облаштували вантажівку, яка готова у разі необхідності виїхати і перекрити дорогу. На борту вантажівки закріпили  величезний прапор «Правого сектора», втім, людей біля нього немає», – повідомили сьогодні, 13 липня, в інформаційній агенції «УНН», де також нагадали:

«12 липня «Правий сектор» почав встановлювати блокпости під Києвом для того, щоб міліція не проїхала до Закарпаття. Блокпост вже з’явився на Житомирській трасі під Києвом.

11 липня у Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу «Антарес» по вулиці Лермонтова відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями «Правого сектору». Представник «ПС» вже повідомив, що ситуація сталася, тому що вони блокували проходження контрабанди.

У «ПС» заявляють, що «міліція разом з кримінальними елементами планувала знешкодити бійців «Правого сектора».У зв’язку з перестрілкою в Мукачево прокуратурою розпочато розслідування за фактом створення злочинної організації та терористичного акту».

Натомість у громадській організації «Варта 1» повідомили сьогодні, 13 липня:

«Сьогодні, 13 липня, о 2:10 хлопці з «Правого сектору» зупинили в Гамаліївці два автобуси військових з Рівного, які не можуть сфомолювати куди вони їдуть... Одна з остаточних версій тверезих – це те, що вони прямують на полігон в Старичі, хоч і кажуть, що їдуть через Мукачево...

Одні кажуть на полігон, інші - на Мукачево. У зв'язку з тим, що не можемо визначити те, хто вони і куди їдуть, і між ними є в нетверезому стані, але старші з того автобусу, в принципі тримають в рамках, було принято рішення викликати міліцію і слідчу оперативну групу для з’ясування – хто такі.

У кожного з так би військових по одиниці зброї (автомат) О 3:15 військові в супроводі міліції поїхали на полігон в Старичів

Про це повідомили на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також розмістили фотографії автобусів, які зупинили.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів