У Доброгостові й Львові втопилися чоловіки

10:00 8 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

На водоймах Львівщини виявили двох загиблих чоловіків

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області отримали вчора о 14:19 повідомлення, що в озері в селі Доброгостів на Дрогобиччині втопився чоловік 1977 року народження. Пожежно-рятувальне відділення витягнуто його тіло з озера за допомогою човна та багра.

Цього ж дня о 18:34 в обласному управлінні ДСНС отримали повідомлення, що в технічній водоймі на вулиці Тракт Глинянський у Львові втопився чоловік 1979 року народження. Пожежно-рятувальне відділення витягнуто його тіло з водойми за допомогою двох багрів і рятувальної мотузки.

Про це повідомили в суботу, 8 лютого, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. В департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації уточнили, що в Доброгостові виявили тіло жителя Волинської області, а вЛьвові – тіло жителя Підбірці на Пустомитівщині.

Як інформував «Щоденний Львів», 14 жовтня жителі села Колодруби в Миколаївському районі Львівської області виявили в Дністрі й підняли на поверхню тіло рибалки з Миколаєва 1985 року народження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів