У Червонограді на Львівщині загинув у ДТП 28-річний житель цього міста

15:20 26 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Як повідомляє в понеділок прес-служба обласного управління ДАІ, в’їхав у дерево легковик, пасажиром якого він був.

Прес-служба обласного управління ДАІ розповіла сьогодні, 26 травня, в повідомлені «У Червонограді легковик в’їхав у дерево: одна людина загинула, ще двоє – зазнали поранень»:

«У Червонограді керманич легковика на швидкості врізався у дерево. Внаслідок ДТП загинув 28-річний пасажир цього авто. Ще двоє людей – отримали тілесні ушкодження. 

Ця дорожньо-транспортна пригода відбулась 23 травня близько 20.35 години на вулиці Перемоги. За попередніми даними, водій автомобіля «Мерседес», 36-річний житель Сокальського району, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та  в’їхав у стовбур дерева. 

Один із пасажирів цього авто, 28-річний мешканець Червонограда, - від отриманих травм загинув на місці аварії. Ще двоє пасажирів, – 22-річний та 23-річний місцеві жителі, – зазнали поранень.

Потерпілих було госпіталізовано. Медики діагностували у них закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють остаточні причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Державтоінспекція Львівщини звертається до автомобілістів із проханням бути пильними за кермом, уважно стежити за дорожньою обстановкою, не перевищувати швидкість, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів