У Чернівцях під час пожежі в лікарні загинув 76-річний пацієнт, а 77-річний - у реанімації

18:59 27 лютого 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 27 лютого, у міській клінічній лікарні Чернівців сталося загоряння, в результаті якої один чоловік загинув, ще один – отримав опіки тіла.

У кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії для встановлення обставин і причин виникнення пожежі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише Dailylviv.

Поліцейські встановили, що загоряння ймовірно сталося внаслідок недотримання пожежної безпеки одним із пацієнтів у боксі відділення, де лікуються хворі на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У результаті пожежі загинув 76-річний буковинець. Ще один пацієнт, 77-річний чоловік, отримав 75% опіків тіла та наразі перебуває в реанімаційному відділенні міської клінічної лікарні Чернівців.

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною  2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки)  Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські призначили низку експертиз для встановлення обставин виникнення пожежі, а також причин смерті загиблого.

Усі поліцейські заходи проводяться із залученням криміналістичної лабораторії ГУНП в Чернівецькій області, спеціалістів експертної служби Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Управління ДСНС в Чернівецькій області.

У Чернівцях у лікарні людина загинула від вибуху

Чернівецька область увійде до червоної зони 1 березня: що заборонять

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів