У Чернівці повернулися з війни понад 200 десантників 80-ї львівської аеромобільної бригади

17:42 22 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в неділю в прес-службі Міноборони, сьогодні, 22 березня, у Чернівцях, на стройовому плацу військової частини рідні, близькі, волонтери та небайдужі чернівчани зустріли захисників Батьківщини – групу воїнів 80-ї окремої аеромобільної бригади, які прибули із зони проведення антитерористичної операції.

Сьогодні, 22 березня, у Чернівцях, на стройовому плацу військової частини рідні, близькі, волонтери та небайдужі чернівчани зустріли захисників Батьківщини – групу воїнів 80-ї окремої (львівської. – «ЩЛ») аеромобільної бригади які прибули із зони проведення антитерористичної операції. Впродовж року вони виконували найскладніші бойові завдання проти озброєних окупантів у найгарячіших місцях проведення АТО у Донецькій та Луганській областях.

Під час урочистого мітингу керівники гарнізону, органів державної влади та місцевого самоврядування висловили слова подяки військовим за захист територіальної цілісності України, а також пообіцяли всіляко сприяти надалі у збережені соціальних пільг та працевлаштуванні бійців. Хвилиною мовчання присутні віддали шану тим, хто віддав своє життя, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України.

Пам’ять, про їх героїчні та мужні вчинки у зоні бойових дій залишиться навіки! Також відбулось нагородження кращих військовослужбовців.

По завершенню зустрічі військовослужбовці мають отримати необхідні документи та кошти, після чого демобілізуються. За словами командування, частина демобілізованих десантників уже зараз висловила бажання продовжити військову службу за контрактом.

Про це Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Міністерства оборони України. Своєю чергою, інформаційна агенція УНІАН уточнила:

Понад 200 військовослужбовців батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади, що дислокується у Чернівцях, повернулися сьогодні додому із зони проведення АТО. Як передає кореспондент УНІАН, частина бійців буде звільнена в запас, решта – отримають відпустки, після яких знову вирушать в зону АТО. 

На території батальйону військових з квітами і синьо-жовтими кульками зустрічали командування частини, керівники області та обласного центру, родичі, волонтери та близько двох сотень небайдужих чернівчан. Кращих військовослужбовців відзначили нагородами і пам'ятними знаками Міністерства оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів