У Брюховицькому лісі 72-річна дачниця заблукала разом з собакою

22:15 7 травня 2021 р.

Фото до новини

Інспектори Володимир Березяк та Віталій Гуменний через понад годину пошуків знайшли жінку за 5 кілометрів від дачного кооперативу.

Сьогодні зранку інспектори Володимир Березяк та Віталій Гуменний отримали виклик від схвильованої жінки про те, що її мама заблукала у лісі, що в селищі Брюховичі.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.  

Зі слів доньки, мама блукає там вже півтори години, але їй зателефонувала лише зараз. Схвильована заявниця попросила допомогти розшукати найріднішу.

Патрульні зв’язалися із 72-річною жінкою телефоном і розпитали все, що та пам’ятає зі свого шляху. Вона повідомила, що приїхала на дачу і пішла гуляти з собакою. Вирішила піти незнайомим маршрутом і заблукала.

Поліцейські зайшли до лісу тією ж дорогою і почали пошуки. Вони постійно зідзвонювалися з жінкою та заспокоювали її. Подекуди зникав зв’язок і поліцейські йшли наосліп.

Віталій та Володимир постійно гукали жінку. Пошуки тривали понад годину. Зрештою її вдалося знайти цілою і неушкодженою приблизно на 5 кілометрів від дачного кооперативу. Допомоги медиків вона не потребувала.

Жінка дуже зраділа поліцейським, які провели її додому.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів