У бою на Луганщині поліг боєць 24-ї механізованої бригади зі Львівщини, ще одного – викрали (відео)

09:30 17 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

За поки що не підтвердженою інформацією, в групі диверсантів було осіб 8-10, переходили вони по Сіверському Донцю, по трубах. Ведеться слідство, посилені всі пости, перевіряють місцевість.

«Один український вояк загинув під час атаки бойовиків на Луганщині. Потужне бойове зіткнення сталося біля Кряківки. На спостережних постах бійці 24 бригади помітили диверсійну групу. Понад два десятки добре екіпірованих бойовиків ішли на прорив», – повідомила сьогодні, 17 червня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Подробиці – в її відеосюжеті:

Натомість у вівторок «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповіла:

«Уже кілька днів бійці 24-ї бригади не можуть знайти свого побратима. Викрали його вдень недалеко від тилового Сєверодонецька та недалеко від місця розташування військових.

До найближчої передової тут близько 15-18 кілометрів, це фактично тил, хоча самі військові так не вважають, до Сєверодонецька – кілометрів 15. Боєць приблизно о першій годині дня їхав із Сєверодонецька через населений пункт Борівське на таксі до себе у розташування.

Як кажуть військові, прямо із кущів побачили невідомого у масці зі зброєю, почали розвертатися, а він відкрив вогонь на ураження, прострелили лобове скло автівки, підбігли ще дві людини у камуфляжі.

«З цих кущів людина зробила постріл по мішені, після чого підбігли до машини, витягли військовослужбовця і таксиста. Військовослужбовця нашої частини забрали в подальшому з собою, а таксиста відпустили. Потім він повідомив у правоохоронні органи, забрали телефони у них, і після цього люди зникли в лісі в невідомому напрямку», – повідомив військовослужбовець 24-ї бригади.

Місцевість тут і справді – одна «зеленка» та ліси, але тепер по цій місцевості, яку в принципі до цього рахували безпечною, навіть військові не їздять поодинці. А ще – тут знайшли і так звану «льожку» бойовиків.

За поки що не підтвердженою інформацією, в групі диверсантів було осіб 8-10, переходили вони по Сіверському Донцю, по трубах. Ведеться слідство, посилені всі пости, перевіряють місцевість».

Про це повідомила вчора, 16 червня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів