У Бориславі й Східниці на Львівщині знову припинили централізоване водопостачання 15500 споживачам

10:32 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в п’ятницю: «З 15 квітня, до відновлення електропостачання водозабору «Рибник», підвіз питної води для населення планується проводити за графіком».

14 травня о 17:00 ПАТ «Львівобленерго» припинило подачу електроенергії на насосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію в розмірі 302 тисяч грн, внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів містаБорислава (близько 13 000 споживачів) та селища Східниця (близько 2 500 споживачів) Бориславської міської ради. До кінця доби забезпечення абонентів водою здійснювалося за рахунок накопичених резервів.

З 15 квітня, до відновлення електропостачання водозабору «Рибник», підвіз питної води для населення планується проводити за графіком. Вирішується питання щодо погашення заборгованості та відновлення енергопостачання водозабору.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів