У Бориславі й Східниці на Львівщині – все ще без централізованого водопостачання

12:14 17 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомили в неділю: «Станом на 06:00 год. 17 травня централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 17 травня:

«14 травня о 17:00 ПАТ “Львівобленерго» припинило подачу електроенергії на насосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію в розмірі 302 тисяч грн внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава (близько 13 000 споживачів) та смт Східниця (близько 2 500 споживачів) Бориславської міської ради. До кінця доби 15 травня забезпечення абонентів водою здійснювалося з локальних водозаборів та за рахунок накопичених резервів.

З 16 травня подача води до споживачів здійснюється з локальних водозаборів та шляхом підвозу води автоцистернами від КП «Бориславводоканал»,  КП «Еко-Місто». Протягом 16 травня підвезено 49 м3 питної води. Станом на 06:00 год. 17 травня централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

Про це інформують сьогодні, 17 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомляли вчора, 16 травня:

«Відучора жителям міста Борислава і селища Східниця на Львівщині відновлено централізоване водопостачання, припинене через борги комунального підприємства «Бориславводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» за спожиту електроенергію. Про це повідомила заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак.

Варто зазначити, що до кінця доби 15 травня забезпечення абонентів водою здійснювалося з локальних водозаборів та за рахунок накопичених резервів. За словами Ірини Гримак, облдержадміністрація також скерувала матеріали у контрольно-ревізійне управління для перевірки діяльності КП «Бориславводоканал». Результати цієї ревізії вже направлено у правоохоронні органи для відповідного реагування.

Нагадаємо, що 14 травня у зв’язку із заборгованістю Бориславводоканалу в розмірі 302 тисяч грн відключили насосну станцію «Рибник». Внаслідок цього понад 15 тисяч споживачів залишилося без води. Це вже не перше відімкнення через борги цього комунального підприємства, що залишає місцевих жителів без водопостачання».

Про це повідомили сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів