У Бориславі й Східниці на Львівщині постачають воду автоцистернами

09:52 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в понеділок, що станом на шосту годину ранку в понеділок централізоване водопостачання близько 2 500 абонентів у Бориславі й близько 2 500 у Східниці все ще не відновлено.

14 травня о 17:00 ПАТ «Львівобленерго» припинило подачу електроенергії на насосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал» у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію в розмірі 302 тисяч грн, унаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів міста Борислава (близько 13 000 споживачів) та селища Східниця (близько 2 500 споживачів) Бориславської міської ради. До кінця доби 15 травня забезпечення абонентів водою здійснювалося з локальних водозаборів та за рахунок накопичених резервів.

16 травня подача води до споживачів здійснювалась з локальних водозаборів та шляхом підвозу води автоцистернами від КП «Бориславводоканал»,  КП «Еко-Місто». Впродовж 16-17 травня підвезено 81 кубічних метрів питної води.

Станом на шосту годину ранку 18 травня централізоване водопостачання абонентів не відновлено. Про це повідомили сьогодні, 18 травня, в  департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів