У березні на Львівщину знову прибудуть зі США солдати (відео)

10:35 18 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: kompromat1.info

Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєтт повідомив у четвер про продовження в Яворові навчань «Fearless Guardian»

У березні Яворів прибуде група американських солдатів в рамках навчань Fearless Guardian. Про це заявив сьогодні, 18 лютого, посол США в Україні Джеффрі Пайєтт на форумі з оборони і безпеки «16», який транслював «Телеканал «112 Україна»..

Дослівно ж він повідомив: «Я з нетерпінням чекаю наступного місяця, коли солдати 3-го батальйону з Форт Стюарт (Джорджія) приїдуть в Яворів для того, щоб продовжити другу фазу «Безстрашного охоронця» («Fearless Guardian». – Ред.), щоб допомогти Україні зміцнювати свої оборонні потужності». 

Посол нагадав, що минулого тижня завершилася перша фаза навчання в Яворові відбувся випуск 500 українських солдатів.  «Fearless Guardian» – українсько-американські навчання. Вони проходять у декілька етапів на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ (Яворівський полігон) у Львівській області.

Про це повідомили сьогодні, 18 лютого, на «Телеканалі «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів