У бензобаках машин львівських ремонтників виявили цукор

11:15 27 травня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, вночі зі суботи на неділю працівники львівського комунального ремонтно-аварійного підприємства виявили у двох машинах в баках для пального цукор.

Про це повідомили в понеділок, 27 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Як наслідок, аварійні машини не могли працювати, а ремонтні бригади їздили на виклики на легкових авто».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк зазначила: «У нічний час зв суботи на неділю в бензобаках аварійних машин львівського комунального ремонтно-аварійного підприємства було виявлено цукор. Відповідно, аварійним бригадам довелося пересісти на інші машини, щоб мати змогу їздити на виклики мешканців».

Ірина Маруняк також розповіла: «За цим фактом зараз проводиться службове розслідування, щоб з’ясувати в який спосіб цукор потрапив в баки машин. Припускаємо, що це була диверсія, але лише після службового розслідування можна буде сказати напевне».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР наголосила: «Справний стан аварійок є надзвичайно важливим. Аварійки виїжджають на виклики мешканців, коли стаються різного роду аварійні ситуації в будинках на інженерних мережах – світло, вода, тепло та ін. Тому, від їх якісної і оперативної роботи залежить безпека львів’ян».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів