У базі даних Львівської служби зайнятості – 9,2 тисячі вакансій

13:15 31 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «У базі даних обласної служби зайнятості станом на 30 липня налічувалося 9,2 тисячі вакансій із різними вимогами та заробітними платами».

Про це поінформували у вівторок, 31 липня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Серед них – пропозиції працевлаштування із винагородою у понад 12 тисяч гривень. Про це повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк».

«В основному високий заробіток працедавці пропонують представникам робітничих професій, і тільки невелика частина високооплачуваних вакансій є для спеціалістів з вищою освітою, тобто для інженера-конструктора, головного технолога, начальника цеху, головного інженера, головного механіка, інженера-електроніка та інших», – розповів також Василь Барилюк.

«За його словами, для прикладу, операторам виробничої лінії працедавець готовий платити 20 тисяч гривень. Шліфувальникам-полірувальникам виробів із каменю пропонують 18 тисяч гривень, 13-16 тисяч гривень оцінюється праця водіїв автотранспортних засобів», – поінформували також у міськраді.

«Від 12 тисяч стартує зарплата бетонярів, підсобних робітників, електриків дільниці у будівельній фірмі, а також токарів, електрогазозварників і різних механізаторів – трактористів, машиністів котка самохідного, авторейдера або екскаватора. На аналогічний заробіток можуть розраховувати і фахівці легкої промисловості, зокрема, прасувальники, розкрійники та швачки. За статистичними даними, якими оперує обласна служба зайнятості, на початку липня 2018 року на Львівщині найбільший попит був на операторів автоматичних і напівавтоматичних ліній верстатів та установок (627 вакансій), швачок (510), водіїв автотранспортних засобів (485) та монтерів кабельного виробництва (276)», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів