У 24-й механізованій бригаді зі Львівщини започаткували на передовій газету «Залізна воля»

14:52 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Міністерства оборони України

Зокрема в газеті героїчної Залізної бригади тлумачать юридичні питання, у ній також налагоджено діалог бійців з командуванням через газету.

Військовослужбовці окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід», яку ще називають «Залізною» (24-та окрема механізована бригада імені данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»), почали видавати власну газету на передовій, яку назвали «Залізна воля». В прес-центрі оперативного командування «Захід» зазначили:

«Залізна воля» – це унікальна газета героїчної Залізної бригади, однієї з кращих військових частин оперативного командування «Захід». Доки «всепропальщики» репетують про інформаційну війну, ми вже робимо практичні кроки у боротьбі проти російської пропаганди та намагаємось максимально інформаційно забезпечувати наших захисників України, особливо на передовій, доносимо правду місцевим жителям. Газета видається самими бійцями АТО».

Відтак у прес-центрі оперативного командування «Захід» запрошують долучатися до важливої справи всіх небайдужих громадян. Зокрема в газеті «Залізна воля» започатковано актуальні рубрики, які інформують про поточні події в зоні АТО, тлумачення юридичних питань, налагоджено діалог бійців з командуванням через газету.

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів