ТзОВ «АВЕ Львів» буде ще 30 днів користуватися перевантажувальною станцією

14:00 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР продовжив для ТзОВ «АВЕ Львів» термін користування перевантажувальною станцією на вулиці Північній на ще 30 днів.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «До Львівської міської ради надійшло чергове звернення від ТзОВ «АВЕ Львів», з проханням продовжити термін користування перевантажувальною станцією на вулиці Північній. З огляду на відсутніть накопичених відходів на перевантажувальній станції, виконавчий комітет продовжив термін користування станцією «АВЕ Львів» на 30 днів, до 14 вересня».

«Присутній на засіданні виконавчого комітету директор ТзОВ «АВЕ Львів» Олег Гайовишин, розповів що компанія продовжує працювати над пошуком нової ділянки для перевантаження сміття, адже розуміє, що ділянку на вулиці Північна необхідно буде залишити. Також вона контролює процес вивезення відходів і жодного перенакопичення сміття на вулиці Північна немає», – поінформували у міськраді.

«Заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків запропонував продовжити термін користування перевантажувальною станцією на вулиці Північній ТзОВ «АВЕ Львів» лише на 30 днів, зауваживши, що з середини вересня розпочнеться капітальний ремонт вулиць Курмановича та Апостола. Відповідно, з цього часу фізичного проїзду вулицею Північна для ТзОВ «АВЕ Львів» вже не буде», – повідомили у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів