ЦНАПи Львова надають нові послуги

12:30 5 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЦНАПах Львова цього року простіше і швидше отримати послуги.

Про це повідомили в четвер, 5 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що, в ідповідно до програми «Львів 2020», Центри надання адміністративних послуг Львова збільшують перелік послуг для мешканців. Цього року, зокрема, інтегрували такі послуги, як: реєстрація актів цивільного стану; видача, продовження дії, внесення змін і скасування дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства; три комплексні послуги, сформовані за життєвими обставинами – «Новонароджений малюк», «Зміна прізвища» та «У зв’язку зі смертю».

Окрім того, послуги сервісного центру МВС (видача посвідчення водія, реєстрація нових транспортних засобів та інші) запроваджено на базі нових ЦНАП. Загалом Центри надання адміністративних послуг Львова надають понад 300 видів послуг.

Директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик розповіла: «Мешканець має витрачати мінімум часу і отримати якісний сервіс. Тому, відповідно до програми «Львів 2020», в кожному районі міста ми відкрили Центр надання адміністративних послуг, який працює за єдиним стандартом роботи. Також офіс створений в Рясному, Рудному, і завершуємо роботи зі створення таких же офісів у Винниках та Брюховичах. Ми постійно інтегруємо, запроваджуємо нові послуги, які є потрібними для мешканців, розвиваємо дистанційні сервіси, щоб мешканці могли замовляти послуги зручно, витрачаючи мінімум часу».

У цьому році новий сервіс «Консультація для підприємців» реалізовано у всіх територіальних підрозділах ЦНАП. Підприємці отримують відповіді на актуальні питання, зокрема: як започаткувати власну справу, яку систему оподаткування обрати, яким видом економічної діяльності займатись, який вид статуту обрати.

Як інформував «Щоденний Львів», у ЦНАПах інтегровано послугу реєстрації актів цивільного стану (реєстрація народження та реєстрація смерті)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів