Церкви на Львівщині проти розділення України

14:52 3 лютого 2015 р.

Фото до новини

Звернення до вірян з приводу складної ситуації в нашій країні підписали владика Ігор Возьняк Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ, владика Димитрій Рудюк Митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП, владика Макарій Малетич Митрополит Львівський УАПЦ, владика Мечислав Мокшицький Архиєпископ-Митрополит Львівський РКЦ, владика Філарет Кучеров Єпископ Львівський і Галицький УПЦ.

Католицький і православний єпископат Львова підписали спільне звернення до вірян щодо ситуації, яка склалася в нашій державі. Владики українських церков звертаються до усіх християн з посланням єднатись заради подолання агресії та збереження соборності.
«На наших очах народжується нова Держава, нове покоління Героїв, яке ладне пожертвувати власним життям, забути про комфорт та спокій і першим відгукнутися на крик своєї землі про допомогу.
Віримо в те, що об’єднавши наші зусилля, подолаємо агресію й лють заради гідності та тих моральних цінностей, які є фундаментом нашого спільного непереможного майбутнього, збережемо даровану нам Богом Свободу й не допустимо розділення нашої Батьківщини, - йдеться у посланні.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів