Центр надання адміністративних послуг розширює їх перелік у районах Львова

13:50 18 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На площі Ринок послуги кадастрового реєстратора та консультації інспектора ДАБІ у Львівській області більше не надаються

«Для зручності мешканців Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) розширює перелік послуг в Личаківському та Сихівському районах», – повідомили сьогодні, 18 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Відсьогодні у ЦНАПі на вулиці Левицького, 67 приймаються документи та видаються результати послуг відділу Держгеокадастру у Львові, а також надаються консультації інспектора ДАБІ у Львівській області. У ЦНАПі на проспекті Червоної Калини, 72а кадастровий реєстратор прийматиме незабаром, точну дату повідомимо.

Начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик зазначила: «Співпрацю з відділом Держгеокадастру у Львові ми розпочали на початку 2015 року. Протягом цього року у ЦНАП на площі Ринок, 1 було прийнято більше 26 тисяч відвідувачів за послугами Держгеокадастру. З метою наближення адміністративних послуг до споживача та мінімізації часу обслуговування наших клієнтів у ЦНАПах, ми пропонуємо мешканцям не їхати в центр міста, а звертатись у ЦНАП свого району». 

Нагадуємо перелік послуг, які можна замовити у ЦНАП: видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки; видача відомостей з документації із землеустрою; видача витягу з державного земельного кадастру; видача довідки про наявність та розмір земельної частки (паю); надання та внесення відомостей до державного земельного кадастру; державна реєстрація земельної ділянки; державна реєстрація обмежень у використанні земель з видачею витягу; видача довідки про наявність земель (форма 6-ЗЕМ). Зверніть увагу, на площі Ринок,1 послуги кадастрового реєстратора та консультації інспектора ДАБІ у Львівській області більше не надаються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів