Центр Львова перетворився на суцільну калюжу

14:28 2 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Сергій Черешньовський / Gazeta.ua

Мокрий сніг спровокував транспортний коллапс.

Центр Львова перетворився сьогодні, 2 грудня, на суцільну калюжу. Через снігову кашу на тротуарах пішоходи змушені перестрибувати калюжі. На нерозчищених дорогах – ДТП, затори і тягучки. Відповідні фото львів'яни викладають у соцмережах та звинувачують у бездіяльності комунальні служби.

Приміром, львів’янин Сергій Черешньовський написав у п’ятницю: «Респект комунальним службам міста. Вони завжди на «висоті» і сьогодні вкотре доводять свою ефективну роботу. Тільки починає падати сніг – у Львові колапс. Якщо у спальних районах зранку ще «зимова казка» і все таке красиве, засніжене та не сильно бісить, то ближче до центру – все пливе, тане, тече, ллється. І попри це болото, а ще нечищені тротуари і дороги, затори, недостатню кількість громадського транспорту, мало кому вдалось дістатись роботи вчасно, не намочивши ноги, і добряче не вилаявшись. На фото видно скупчення комунальників біля Ратуші, які стоять і роблять вигляд ніби працюють. За 100 метрів від них люди майже вплав долають пішохідний перехід через купи талого снігу, а ці «розминаються» біля мерії».

Як повідомли у міськраді, за ніч у Львові випало 33% місячної норми опадів. У ЛМР також запевнили, що до розчищення міста від снігу було залучено понад 50 одиниць снігоприбиральної техніки.

Про це повідомили сьогодні, 2 грудня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua», де також опублікували фоторепортаж з центру Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів