Центр Львова - без води, трамвайні маршрути № 3, 8, 9 закорочено

10:41 10 лютого 2021 р.

Фото до новини

На вул. І. Франка, 21 стався аварійний порив на трубопроводі діаметром 600 мм. На місце аварії вже виїхали бригади підприємства. Роботи триватимуть орієнтовно з 10.00 год і до 20.00 год.

Про це повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», пише DailyLviv.

«Маємо витік на трубопроводі діаметром 600 мм на вул. І. Франка, 21. Ремонтні бригади підприємства вже виїхали на місце. Відповідно на час ремонтних робіт цю ділянку вулиці буде перекрито для руху транспорту. Також буде призупинено водопостачання до всієї центральної частини міста.

Орієнтовно роботи триватимуть з 10.00 год і до 20.00 год. Однак все буде залежати від складності робіт. Лише коли розкопаємо місце витоку, можна буде чіткіше сказати про терміни робіт. Сподіваємося, що все вдасться завершити швидше", — повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

На час робіт буде перекрито цю ділянку для руху транспорту, а також без водопостачання буде вся центральна частина міста. Нагадаємо, по вул. І. Франка курсують трамваї номер № 3, 8, 9. На час ремонтних робіт ці трамвайні маршрути будуть закорочені. Про схему руху буде повідомлено додатково.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/283992-na-vul-i-franka-21-avariinyi-vytik-na-chas-robit-tsiu-dilianku-perekryiut-dlia-rukhu-transportu

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів