Центр безпеки Львова охопить Винники, Брюховичі й Рудне

16:00 22 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.u

У міськраді запевнили: «У 2018 році передбачено великий проект встановлення відеокамер на головні заїзди у місто, а також головні перехрестя до них та кільцеві розв'язки».

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На сьогодні по ескізному проекту на це потрібно близько 10 мільйонів гривень. Проект розроблено управлінням безпеки міста спільно зі Львівськими обласними управліннчми поліції та СБУ».
Начальник управління безпеки міста Юрій Діль конкретизував:  «У наступному році ми плануємо збільшити систему відеомоніторингу Центру безпеки міста, розширити мережу власного міського оптоволокна (майже на 20 кілометрів), збільшити потужності накопичувального обладнання, створити додаткові робочі місця, впровадити аналітику на всіх відеокамерах, що підвищать громадську безпеку у місті та час реагування спеціалізованих служб. Система відеомоніторингу міста з'єднана власним оптоволокном з СБУ, ГУНП, що надає можливість безперешкодно використовувати кожній з структур за потребами та викликами».
Чиновник також зазначив: «У 2018 році плануємо підключити до Центру безпеки міста наші найближчі міста: Рудне, Брюховичі (насправді це не міста, а селища міського типу. – «ЩЛ») і Винники. У цих містечках частково вже є система відеомоніторингу. Ми звернулись до депутатів цих міст щодо розширення системи та підключення до Центру безпеки міста. Це надасть змогу контролювати громадську безпеку в цих містах, унеможливити викрадення автомобілів, покращити безпеку мешканців».
Юрій Діль також повідомив: «У 2018 році планується (згідно з проектом управління освіти) встановлення камер відеоспостереження у школах та дитсадках, а також надання цим об'єктам цілодобової охорони з числа працівників ЛКП «Муніципальна варта».  Програму щодо забезпечення охороною об'єктів комунальної власності затверджено на сесії ЛМР у грудні 2017 року. Перелік об'єктів буде погоджено рішенням виконавчого комітету».
Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів