Три ракети вдарили по двох районах Запоріжжя

08:46 25 травня 2022 р.

Фото до новини

У Гуляйполі внаслідок російських артилерійських атак горіли господарські споруди, складські приміщення і транспортувальна стрічка елеватора.

Про це повідомила Запорізька ОВА, пише Dailylviv.com:

"Ворог активізував застосування авіації на  Запорізькому напрямку. У зв’язку з недостатньою кількістю запасів високоточної ракетної зброї супротивник здійснює пошук інших способів ураження критично важливих та військових об’єктів на території України.

Так, сьогодні, 25 травня 2022 року, о 05:13 російські війська запустили чотири крилаті ракети по місту Запоріжжю. Одну з них збила наша ППО. Інші три атакували два райони міста - гатили по цивільних об’єктах Шевченківського району та торговельному центру в Олександрівському районі. У приватному секторі щонайменше 62 пошкоджені будинки.

Наразі відомо щодо однієї загиблої громадянки та трьох поранених. 

Російська армія продовжує обстрілювати Гуляйполе, намагаючись знищити місто, яке тримає оборону і не дає ворогу просунутися на Запоріжжя. Відтак внаслідок російських артилерійських атак горіли господарські споруди, складські приміщення та транспортувальна стрічка елеватора". 

Одну з чотирьох ракет збито у Запорізькій області

Три нічні ракетні удари по Кривому Розі

Львівщину о 4.55 розбудили сирени повітряної тривоги

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів