П'ятеро людей загинули внаслідок падіння літака Ан-12 поблизу Львова

10:00 4 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У п’ятницю, 4 жовтня, о 07:10 до Служби порятунку «101» надійшла повідомлення, що при заході на посадку на відстані 13,7 кілометра до міжнародного аеропорту «Львів» зник з радару транспортний літак Ан-12.

Про це розповіли в п’ятницю, 4 жовтня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували: «На борту літака перебували восьмеро осіб – семеро членів екіпажу та одна супроводжуюча особа».

«4 жовтня о 07:29 один член екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак Ан-12 здійснив аварійну посадку. 4 жовтня о 07:46 літак Ан-12 знайдено на відстані 1,5 кілометра від злітно-посадкової смуги», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок падіння літака п'ятеро людей загинули. Рятувальники деблокували трьох потерпілих із пошкодженого літака, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в медичні заклади Львова», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Аварійно-рятувальні роботи тривають. Від ДСНС залучені 41 рятувальник та сім одиниць спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів