Трасу Львів-Рава-Руська перекрили мешканці Грибовичів, Дублян і Малехіва (відео, оновлено)

13:00 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Протестувальники вимагають припинити роботи на сміттєзвалищі.

Мешканка Малехова Галина Денько розповідає про пікет 26 серпня 2016 року.
Відео: Львівський прес-клуб.

У Львівській області мешканці сіл Малехів, Грибовичі та містечка Дубляни перекрили трасу Львів–Рава-Руська поблизу готелю «Варшава» через роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі. За словами місцевих мешканців, які влаштували пікет, якщо чиновники Львова не зреагують на вимоги селян, вони погрожують перекривати й інші траси, зокрема Київ-Чоп. 

Про це повідомили сьогодні, 26 серпня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1». Натомість депутат Львівської міськради й голова виконкому ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич опублікував у соціальній мережі заяву мешканки Малехова Галини Денько: 

«Ми перекрили Жовківську трасу біля готелю «Варшава». Якщо сюди не приїдуть чиновники з міської ради, ми ще підемо траси перекривати – перекриємо Київську трасу. 

Люди стоятимуть, допоки зі сміттєзвалища не виїде техніка. Наші вимоги: перше – щоб поїхала техніка з нашої землі, друге – щоб з'явився Садовий і пояснив, що він робить на малехівській території. На території звалища почали проводити якісь незаконні роботи». 

Ігор Зінкевич опублікував цю заяву й фото з місця події сьогодні, 26 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Як інформував «ЩЛ», Грибовицьке сміттєзвалище готують до прийому відходів, відтак протестувальники перекрили трасу неподалік Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів