Трасу «Львів-Тернопіль» ремонтують навіть у негоду завдяки німецьким технологіям, – ЛОДА

11:46 6 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, для ремонту траси «Львів-Тернопіль» (Н-02) на ділянці об'їзного шляху Золочева, дорожники застосовують німецькі технології.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 6 квітня, «Щоденному Львову»:

«Для ремонту траси «Львів-Тернопіль» (Н-02) на ділянці об'їзного шляху Золочева, дорожники застосовують німецькі технології. Останні дозволяють використовувати у ремонтних роботах не лише нові будівельні матеріали, але й старе дорожнє покриття.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, така технологія дозволяє латати аварійні ями та зміцнити основу дороги. Після проведення підготовчих робіт за місяць на цій ділянці розпочинається середній поточний ремонт. Окрім того, ця технологія дозволяє дорожникам працювати за будь-яких температурних і погодних умов. 

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 1 січня 2015-го року становить 8 380 кілометрів. У тому числі: автодороги державного значення – 1 866,1 км, автодороги місцевого значення – 6 514,5 км».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів