Трамваї №5 тимчасово не курсуватимуть у Львові

16:15 26 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

13 травня у Львові відбудуться зміни в схемі руху трамваїв №1, №4, №6, №7 та №9.

Про це повідомили в п’ятницю, 26 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У рамках реалізації стратегії розвитку «Львівелектротрансу», з метою вивчення пасажиропотоків за новими сполученнями та у зв’язку з початком реконструкції трамвайної колії на площі Двірцевій, 13 травня 2019 року відбудуться зміни в напрямках руху трамваїв №1, №4, №6, №7 та №9».

«Трамвай №1 курсуватиме за схемою «Залізничний вокзал – вулиця Бандери – вулиця Дорошенка – Погулянка» та в зворотному напрямку. Трамвай №9 – за схемою «Залізничний Вокзал – вулиця Вітовського – вулиця Франка – вулиця Хмельницького – вулиця Замарстинівська – вулиця Торф’яна. Трамвай №7 –за схемою «вулиця Татарбунарська – вулиця Шевченка – вулиця Підвальна – вулиця Личаківська – вулиця Пасічна» та в зворотному напрямку», – поінформували також у міськраді.

«Однак, у зв’язку з тим, що з 13 травня буде перекрито для ремонту наступну частину площі Двірцевої, кінцеву зупинку трамвайних маршрутів №1, №4, №6 та №9 із «Залізничного вокзалу» перенесено до «ТРЦ Скриня». А в зв’язку з тим, що триває ремонт вулиця Замарстинівській, трамвай №9 поки не має змоги курсувати до вулиці Торф’яної, тому курсуватиме до вулиці Миколайчука. Відповідно, він повністю дублюватиме маршрут трамвая №5. Тому трамвай №5 не курсуватиме з 13 травня до завершення ремонтних робіт на вулиці Замарстинівській», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів