Терористи висунули ультиматум силовикам на 31-му блокпосту на Луганщині (відео)

09:48 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ZIK/EPA/UPG

Громадський активіст Олександр Мочанов повідомив у понеділок: «О 7:30 місцевий таксист під білим прапором привіз на 31 блок-пост ультиматум про здачу зброї і БП».


Відео: ТСН

Громадський активіст Олександр Мочанов повідомив сьогодні, 3 листопада:

«О 7:30 місцевий таксист під білим прапором привіз на 31 блок-пост ультиматум про здачу зброї і БП. Термін дії ультиматуму не позначено, практично одразу «попереджувально» поклали 5 хв.

Зараз тихо, всі все вже знають, приймають рішення. Пишу про це не для того, щоб посіяти паніку або викликати загальний інтернет-психоз. А просто тому, що обіцяв дати інформацію, коли вона з'явиться. Ось, з'явилася, курррва ... 

Про будь-які зміни повідомлю. Зі старшим БП спілкувалися в телефонному режимі. Чекає штабний команди. Паніки і істерики ніякої, Валерій Анатоліч не з очкодавов точно. 

Що «прийде» згори – поки що невідомо.  Що прилетить «з півдня» – зрозуміло і відомо напевно. 

Чекаємо розв'язки. Чекати точно недовго. Тримаємо за пацанів кулаки. Я повернуся і доповім. Може чого Лисенко з Селезньовим розкажуть?».

Олександр Мочанов написав це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив у суботу: «Свіжий підрозділ посилив також оборону 31-го блокпосту. Концентрація українських військ в даний час робить неможливим оточення чи знищення 31-го блок-поста. Зв'язок з блок-постом підтримується, здійснюється постачання». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів