Тепловики розпочали відновлювати подачу гарячої води мешканцям Франківського району Львова

17:58 7 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У прес-службі ЛМР повідомили повідомили в четвер: «Відновлення подачі гарячої води проводиться поетапно і триватиме до повного відновлення гарячого водопостачання до усіх споживачів».

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні, 7 квітня, розпочалося відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського району. Станом на 17.00 подачу гарячої води відновлено до 90 житлових будинків Франківського району: від ЦТП на вулиці Лазаренка,7 (сім житлових будинків), ЦТП на вулиці Рубчака,17 (18 житлових будинків), ЦТП на вулиці Володимира Великого,32 (22 житлових будинків), ЦТП на вулиці Володимира Великого, 35 (14 житлових будинків), ЦТП на вулиці Володимира Великого, 51 (вісім житлових будинків), ЦТП на вулиці Володимира Великого,61 (10 житлових будинків), ЦТП на вулиці Володимира Великого,125 (дев’ять житлових будинків), двох житлових будинків прямої врізки та до п’яти житлових будинків мікрорайону Нового Львова – від ЦТП на вулиці Тернопільській, 4 (три житлові будинки) та ЦТП на вулиці Тернопільській, 6 (два житлові будинки). За словами тепловиків, відновлення подачі гарячої води проводиться поетапно і триватиме до повного відновлення гарячого водопостачання до усіх споживачів.

Подачу гарячої води було призупинено з 15 квітня, у зв’язку з гідравлічними випробуваннями. Відновлення подачі гарячої води відбувається швидше встановлених термінів. Адже подачу гарячої води, згідно графіку, було заплановано відновити:

споживачам Сихівського району – орієнтовно 8 травня від котельні по вулиці Надійній, 2; решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 – впродовж трьох днів з 16 до 18 травня;

споживачам Шевченківського району – впродовжтрьох днів, з 09 до 5 травня від ТЦ «Північна». Відновлення гарячої води мешканцям Сихова, Галицького, Личаківського, Шевченківського районів розпочалося з 30 квітня.

Про це повідомили сьогодні, 7 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів