Теплоенерго розпочало повернення гарячої води трьом районам Львова

12:55 27 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Львівтеплоенерго» розпочало відновлення подачі гарячої води жителям Франківського, Сихівського і Галицького районів.

Про це повідомили в понеділок, 27 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У Львові завершилися гідравлічні випробування теплових мереж. Зараз ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить ремонтні роботи з ліквідації виявлених поривів на трубопроводах, та відновлює подачу гарячої води до будинків».

«Як повідомив головний інженер «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт, вчора було запущено в роботу котел на ТЕЦ-1 і розпочато заповнення водою мереж, які їдуть від цього джерела. А вже сьогодні зранку ремонтні бригади підприємства розпочали відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського, Сихівського і Галицького районів», – поінформували також у міськраді.

Володимир Штейбарт також зазначив: «Гідравлічні випробування завершилися. Ліквідовуємо виявлені пориви і пошкодження на трубопроводах та відновлюємо подачу гарячої води нашим споживачам. У минулу п’ятницю ми відновили подачу гарячої води мешканцям Шевченківського району, які отримують гаряче водопостачання від ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2). Це майже 260 будинків».

Головний інженер «Львівтеплоенерго» також розповів: «Вчора було запущено в роботу котел на ТЕЦ-1 і розпочато заповнення водою мереж, які їдуть від цього джерела. А вже сьогодні зранку наші ремонтні бригади розпочали відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського, Сихівського і Галицького районів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів