Теплоенерго повертає гарячу воду Шевченківському району Львова

16:00 24 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові завершилися гідравлічні випробування теплових мереж.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 травня, в прес-службі Львівської міськради. Головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт розповів: «Гідравлічні випробування завершилися. Ліквідовуємо виявлені пориви і пошкодження й відновлюємо подачу гарячої води нашим споживачам. Станом на зараз гарячу воду відновлюємо до споживачів від ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2)».

«Гаряче водопостачання вже отримують мешканці району вулиць Липинського, Варшавської й Випасової та району Інструментальна-Грінченка. Загалом це 167 будинків. До кінця дня гарячу воду подадуть у район вулиць Миколайчука й Щурата. Це буде ще 97 будинків», – поінформував також Володимир Штейбарт

Головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» також зазначив: «До кінця дня подачу гарячої води отримають споживачі від котельні на вулиці Тарнавського, 114а. Це 11 будинків. Паралельно наші ремонтні бригади працюють на мережах, які ідуть від ТЕЦ-1. Плануємо з наступного тижня розпочати відновлювати подачу гарячої води у Франківський, Сихівський, та частково Личаківський райони».

«Відновлення подачі гарячої води споживачам ЛМКП «Львівтеплоенерго» відбувається швидше анонсованих термінів – згідно з анонсованим планом-графіком, відновлення гарячого водопостачання планували після 31 травня», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів