Табло автобусів АТП №1 дезінформують львів’ян

13:45 4 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/comfycity.lviv

У громадській організації «Зручне місто» зауважили, що автобуси АТП №1 дезінформують львів’ян.

У громадській організації «Зручне місто» повідомили у вівторок, 4 червня: «Львівське комунальне АТП №1 мало завершити до кінця травня налаштування електронної аудіо-візуальної інформаційної системи – табло. Сьогодні вже 4 червня – яка ж ситуація?. На більшості автобусів таки змінили написи на правильні, але досі(!) їздять автобуси неправильними кінцевими зупинками, зокрема, на №47А частина «Електронів» інформує пасажирів, що їде на площу Різні».

«На маршруті №16 кілька автобусів їздять до ТЦ «Іскра» (неправильно), а інші на Кавалердізе» (хтось дуже відповідально поставився до налаштування табло, і забув стерти останні лапки). Аналогічно на більшості автобусів №3а залишилися останні лапки «Кінг Крос Леополіс». «МАЗи» на №2а їздять до автостанції «Західної», а «Електрони» – до «Городоцька-кільцева», – поінформували також у ГО «Зручне місто».

«Працівники АТП так і не врахували особливості налаштування табло на «МАЗах», тому на одному маршруті в автобусів «МАЗ» та «Електрон» – різні написи. Це маршрути №2а, №3а, №4а, №5а, №9, №10, №29, №40 та №47а», – розповіли також у ГО «Зручне місто».

«На багатьох автобусах напис кінцевої не змінюється залежно від напрямку руху, хоча це проста функція, яку просто треба увімкнути. На частині автобусів «Електрон» це працює. Автобуси «Ataman» на маршруті №19 «Миколайчука – Антонича», а реальність каже про «Щурата – Санта-Барбара», – повідомили також у ГО «Зручне місто».

«При з'їзді автобусів з маршруту водії не перемикають напис табло на «В парк», тому по всьому місту ввечері з'являються «нові» маршрути. До речі, щонайменше п’ять автобусів їздять з несправними табло (всі три або одне). Чи планує АТП звертатися до виробників щодо усунення несправності, адже автобуси все ще на гарантії», – зазначили також у ГО «Зручне місто».

«Що ж до озвучення зупинок, то тут все сумно. На кількох маршрутах воно є, але не всі назви зупинок актуальні.  Крім того, якість звуку та дикція... кгм... бажає кращого. Щодо автобусів «МАЗ», то там ситуація ще гірша», – поінформували також у ГО «Зручне місто».

«Здавалося, що може бути простіше за такі невеличкі, але дуже важливі покращення для пасажирів, в місті де працює тисячі ІТ-шників. Але навіть це не під силу комунальному АТП, яке мало б бути взірцевим перевізником», – повідомили також у ГО «Зручне місто».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів