Сирський заявив, що його заступники прискорять перемогу України у війні

15:37 11 лютого 2024 р.

Фото до новини

Нові командири в українській армії свідчать про зміну стратегії війни. Київ, проводячи зміни в армії, готує черговий контрнаступ

Про це повідомило Польське радіо, пише DailyLviv.com. В українській армії новий командувач Сухопутних військ. Президент Володимир Зеленський призначив на цю посаду генерала Олександра Павлюка, який раніше був заступником міністра оборони. Деякі військові аналітики зазначають, що нові призначення на командні посади в українській армії означають зміну оборонної стратегії. 

Найважливіша зміна в українській армії — звільнення з посади Головнокомандувача генерала Валерія Залужного. За словами українського військового експерта Михайла Самуся, Київ, проводячи зміни в армії, готує черговий контрнаступ.

«Йдеться про вибір стратегії для України до 2024 року. Це останній рік шансу для України уникнути ситуації, коли новий президент США захоче посадити Володимира Зеленського за один стіл із путіним. А це може призвести до капітуляції України», — підкреслив експерт. Військові аналітики, які спостерігають за кадровими змінами в українській армії, додають, що нові призначення не змінять ситуацію на фронті, якщо бійцям не вистачає зброї та боєприпасів.

Разом з тим новий головнокомандувач Олександр Сирський заявив, що його заступники Вадим Сухаревський і Андрій Лебеденко прискорять перемогу України у війні. За попередньою інформацією полковник Сухаревський має очолити новостворений рід військ Сили безпілотних систем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів