Сирени оповіщення населення будуть увімкнуті у Львові для перевірки їх готовності

09:58 18 січня 2017 р.

Мешканців просять не панікувати і зберігати спокій.

У Львівській міськраді повідомили в середу, 18 січня: «Сьогодні з 14:40 до 15:00 під час навчального оповіщення населення у місті та області вмикатимуть електричні сирени. Мета увімкнення – навчальна, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Відтак, мешканців просять не панікувати і зберігати спокій».

У повідомленні ЛМР зазначено: «Електричні сирени вмикатимуть з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення за сигналами цивільного захисту. Звучання сирен означає сигнал «Увага всім». Почувши його, слід негайно увімкнути радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. 

«Також для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території міста  проводитимуть електронне опитування мешканців. Достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням та відповісти на декілька  запитань. Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15-ї години 18 січня до 24-ї години 19 січня», – повідомили також сьогодні, 18 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів