Сили оборони України відбили атаки росіян на семи напрямках, - Генштаб ЗСУ

08:50 11 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Упродовж доби 10 жовтня відбулося 108 бойових зіткнень.

Про це повідомив вранці 11 жовтня Генеральний штаб Збройних Сил України, пише Dailylviv.com.

За добу між Силами оборони України та російським військом було 108 бойових зіткнень. Росія втратила 820 окупантів, 34 танки, 91 бронемашину, літак і 18 артилерійських систем.

Сили оборони України продовжують оборону на сході та півдні України, вести наступ на осі Мелітополя та наступальні операції на осі Бахмут. 

Протягом доби 10 жовтня відбулось 108 бойових залучень. 

Ворог завдав загалом двох ракетних та 76-х авіаційних ударів, 83-х атак МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах.

Оперативно-стратегічне угруповання «Хортиця», вісь Куп’янська: українські воїни відбили понад 30 атак противника у районах населених пунктів Синьківка та Іванівка (Харківська область).

Лиманська вісь: Сили оборони України продовжують стримувати наступ противника в околицях Макіївки та Діброва (Луганська область).

Вісь Бахмут: українські захисники відбили ворожі атаки в околицях Кліщіївки та Андріївки (Донецька область). Водночас українські сили оборони продовжують штурмові дії на південь від Бахмута на Донеччині, мають успіхи на схід від Кліщіївки та на схід від Андріївки.

Оперативно-стратегічне угруповання "Таврійська", вісь Авдіївка: до 3х батальйонів противника, за підтримки танків і бронемашин, посилили наступальні дії в околицях Авдіївки, Тоненьке, Керамік, Первомайське (Донецька область). Українські захисники відбили усі атаки ворога та запобігли втраті ліній і позицій.

Вісь Мар'їнки: протягом доби 10 жовтня українські сили оборони успішно відбили понад 10 разів ворожі атаки у районах Мар'їнки та Красногорівки (Донецька область).

Шахтарське вісь: ворог провів безуспішні наступальні операції біля Золота Ниви та Володіни (Донецька область).

Запорізька вісь: українські захисники стримують ворога в околицях Інженерне та Вербове (Запорізька область).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів