Сильну зливу у Львові синоптики прогнозують до кінця доби

18:34 11 червня 2020 р.

Фото до новини


Фото: Фото Умовне, Автор: Олександр Мазуренко

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що до кінця доби 11 червня по місту Львову очікується сильна злива.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, львівська міськрада просить повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Зараз комунальні служби міста фіксують наслідки негоди і виїжджають для їх ліквідації. Працівники ЛКП працюватимуть в оперативному режимі, допоки усі пошкодження не будуть ліквідовані, інформує пресслужба ЛМР.

Додамо, у Львові електротранспорт не курсуватиме найближчі кілька годин: обрив мережі.

зараз комунальні служби міста фіксують наслідки негоди і виїжджають для їх ліквідації. Працівники ЛКП працюватимуть в оперативному режимі, допоки усі пошкодження не будуть ліквідовані.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/emergency/279538-silnu-zlivu-sinoptiki-prognozuyut-do-kintsya-dobiУ разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

До слова, зараз комунальні служби міста фіксують наслідки негоди і виїжджають для їх ліквідації. Працівники ЛКП працюватимуть в оперативному режимі, допоки усі пошкодження не будуть ліквідовані.


Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/emergency/279538-silnu-zlivu-sinoptiki-prognozuyut-do-kintsya-dobi


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів