«Свобода» уточнила – продаж цигарок заборонили у Львові не скрізь

15:33 24 вересня 2013 р.

Фото до новини

Їх не можна реалізовувати тільки у газетних кіосках міста.

Як інформує телевізійний канал «ТСН.ua», відповідальний за зв'язки з громадськістю у київському молодіжному осередку «Свободи» Олександр Аронець повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, що Львівська міськрада заборонила продаж сигарет лише у кіосках преси. Дослівно ж він запевнив, що «Свобода» не забороняла продажу сигарет усюди, а лише у газетних кіосках, відповідно до ухвали міської ради 9-річної давнини, коли «Свобода» мала у міськраді маленьку фракцію».

Зі слів «свободівця», львівське «видання здійняло ґвалт через свого власника, який провадить тютюновий бізнес». Аронець стверджує також: «Це показує істерику Починка (власника «Експресу»)... А як інакше – саме на цигарках він і заробляє. Газета – лише ширма. А зараз Починок намагається робити те, що робив завжди. Прикриває свою вигоду чимось іншим, адже насправді це рішення вдарило по ньому, проте він хоче перетягти на свій бік курців. Він бреше, що в людей паніка. Наче у Львові недостатньо гастрономів чи супермаркетів, аби купити цигарки... Насправді паніка в голові Починка... Я не спеціаліст з психіатрії, але якщо його страхи і паніка з голови виходять назовні, то це вже очевидні проблеми».

Нагадаємо відтак, що новинарний сайт газети «Експрес» – «Львівські новини» – повідомили, що вчора, 23 вересня, пізно увечері більшість депутатів міськради заборонили продаж на території міста тютюнових виробів у будь-яких точках продажу.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів