Стрільці «Львівської залізниці» затримали 631 порушника правил безпеки

09:10 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Стрільці служби воєнізованої охорони «Львівської залізниці» затримали впродовж чотирьох місяців 2019 року 631 порушника правил безпеки й оштрафували 648.

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: До адміністративної відповідальності за частиною 3 статті 109 «Порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспорті» Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуто 631 порушника, які сплатили штраф на загальну суму понад 21,6 тисячі гривень. Серед типових порушень правил безпеки – випадки ходіння по коліях та перехід колій у невстановлених місцях».

«На жаль, через легковажне ставлення до питань особистої безпеки та незначний розмір штрафів чимало громадян продовжують порушувати правила. Тож із метою запобігання травмуванню на об’єктах інфраструктури, для гарантування безпеки руху поїздів та пасажирів, особливо літньої пори, коли суттєво збільшується кількість людей, що подорожують залізничним транспортом, Львівська магістраль черговий раз закликає бути особливо уважними та обережними, перебуваючи на залізничних об’єктах і поблизу них, та закликає суворо дотримуватися правил безпеки на залізничному транспорті», – поінформували також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів