Спецрейди поліції і залізничників: у трьох поїздах - з Києва і до Львова - всі пасажири були у масках (відео)

19:01 6 квітня 2021 р.

Фото до новини

У перший день посиленого карантину в Києві представники Укрзалізниці спільно з Національною поліцією України провели спеціальні рейди, щоб перевірити дотримання пасажирами карантинних вимог на вокзалах та на борту поїздів.

"Укрзалізниця як найбільший перевізник у країні дбає про пасажирів і колег-залізничників. Ми дотримуємося усіх карантинних обмежень і заходів й прагнемо забезпечити максимальний комфорт і у той же час максимальну безпеку під час пасажирських перевезень. Саме тому спільно з Національною поліцією ми посилили контроль за дотриманням карантинних вимог у пасажирських поїздах й на об’єктах залізничного транспорту", - наголосив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv.

Так, під час рейдів було проінспектовано поїзди №142 Бахмут-Львів, Інтерсіті+ №724 Київ-Харків, а також експрес №831 Бориспіль-Київ.

Правоохоронці обмежилися складанням лише одного протоколу про адміністративне порушення для пасажира на вокзалі, який відмовлявся від носіння маски, але попередили понад 20 пасажирів у вагонах, маски яких були вдягнені неправильно. Укрзалізниця зауважує, що контроль за дотриманням маскового режиму буде посилено, як і інформування пасажирів про небезпеку Covid-19 на табло та екранах вокзалів, аудіо сповіщеннями та масштабною кампанією у вагонах.

«У столиці посилюються карантинні обмеження, але залізниця як частина критичної інфраструктури країни продовжує працювати, щоб усі, кому це абсолютно необхідно, могли безпечно доїхати до пункту призначення. При цьому наша толерантність до порушення карантинних норм у потягах – нульова. Якщо ви бачите такі порушення, без зволікань звертайтесь на гарячу лінію 0-800-50-3222. Ми здатні уникнути повної зупинки залізничного руху тільки зробивши потяги зразковою територією безпеки», – зазначив в.о. члена правління, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Укрзалізниця планує продовжити практику перевірочних рейдів поїздами та електричками із залученням Нацполіції та звертається до пасажирів із закликом не нехтувати правилами безпечних подорожей під час карантину.

Мала сотня підприємців ринків у Львові протестує проти карантину (відео)

У Шегинях буде оновлено піший перехід, а в Раві-Руській - збудовано новий, - комісія ЛОР

Садовий повідомив, скільки коштуватиме проїзд у громадському транспорті Львова (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів