Спеціалістка Львівської ОВА показала середній палець під час виконання Державного гімну (відео)

13:40 25 серпня 2024 р.

Фото до новини

Лідія Токарєва в урочистий момент сиділа на лавці біля ЛОВА і демонстративно нишпорила в телефоні.

Про це повідомила волонтерка Леся Менкуш-Мальків, яка була учасницею події, пише DailyLviv.com.

Відео про цей інцидент Леся Менкуш-Мальків оприлюднила у Facebook. На відео - жінка, що сидить на лавці у сквері біля Львівської ОВА, показує середній палець під час виконання державного гімну.

"Сьогодні мене переповнює лють не лише до московитів, але й до наших внутрішніх ворогів. А їх дуже багато серед нас, і наш патріотичний Львів не виняток.

Розповім про цей просто дикий випадок сьогодні...

Спочатку ми були в шпиталі, дякували нашим Воїнам і бажали їм одужання. Говорили, як сильно ми ними пишаємося і любимо, і що все буде Україна, бо вони там за це стоять.

А потім біля Шевченка був захід на підтримку полонених і тих, хто пропав безвісти, де рідні тримали плакати і фотографії своїх синів, чоловіків, братів. Були сльози відчаю, заклики і вимоги до влади. 

А завершили спільним виконанням державного Гімну.

І ось ми співаємо, долоня на серці, а ця істота сидить на лавці і демонстративно втикає в телефон! Ми робимо зауваження, а у відповідь лише зухвалий погляд. Тоді я починаю знімати її на відео, і воно показує середній палець! Все видно на відео...

Поруч стояли троє молодих поліціянтів, і я попросила їх перевірити документи в цієї особи. Хлопці вагалися, але коли вона кинулася тікати, побігли за нею і зупинили. Вона таки показала документи і сказала, що є працівницею Львівської ОВА...

Так це чи ні, але вона заховалася в будівлі ОВА, а туди без перепустки не впускають.

А в моїй голові як хробак засіло питання: "За кого там стоять і вмирають наші найкращі хлопці і дівчата? І що буде, коли закінчиться війна, вони повернуться, а це бидло буде тикати їм середній палець?" - написала Леся Менкуш-Мальків.

Як з'ясували поліціянти, жінка, яка сиділа під час гімну і відреагувала середнім пальцем на зауваження волонтерів — працівниця Львівської ОВА Лідія Токарєва (Данько). Згідно з інформацією на Youcontrol, вона родом з Червонограда і працює провідною спеціалісткою відділу аналітичної роботи управління інформаційної політики ЛОВА з квітня 2017 року.

Керівник департаменту внутрішньої політики ЛОДА Юрій Горун повідомив ZAXID.NET, що зображена на відео жінка справді працювала у ЛОДА, проте після скандалу у соцмережах її звільнили.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів