Соціологія визначила найбільші проблеми Львова

13:24 29 жовтня 2019 р.

Фото до новини

Мешканців Львова найбільше турбують вартість комунальних послуг (46%), завантаженість вулиць транспортом (42%) та наркоманія і алкоголізм (35%).

Про це сьогодні, 29 жовтня, під час пресконференції у Львівському пресклубі повідомив керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович.

Він спирався на результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг» упродовж  4-14 жовтня 2019 року серед мешканців Львова.

За словами Антиповича, майже чверть респондентів вважають актуальними проблемами поганий стан доріг міста, малу кількість місць для паркування, забудову парків та скверів.

- Кожен п’ятий-шостий говорить про проблеми незаконних забудов у місті, малої кількості місць у дитячих садках, незадовільного технічного стану транспорту, та безпритульних тварин на вулицях. Про проблеми поганого стану тротуарів і пішохідних доріжок, вартості проїзду у транспорті, низького фахового рівня медиків та зростання злочинності говорять 10-12%, - наголосив Олексій Антипович.

Про проблеми малої кількості спортивних та дитячих майданчиків, стан житлових будинків, завеликої кількості кіосків на вулицях, невпорядкованості парків, скверів та лісів, поганого матеріального стану шкіл, поганого освітлення вулиць та стихійної торгівлі, за словами соціолога, говорять менше 10% опитаних.

Довідка

Аудиторія: мешканці Львова від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 800 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,5%. Терміни проведення: 4-14 жовтня 2019 р.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів