Соціальний форум пройде у Львові вперше

13:30 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вперше організує 17 листопада «Соціальний форум».

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Під час форуму громадські організації та благодійні фонди представлять свою діяльність та послуги, які вони надають. Відбудуться й лекції на актуальні соціальні теми».

«Соціальний форум відбудеться у Центрі Митрополита Андрея Шептицького на вулиці Стрийській (№29а) з 13.00 до 17.00. До участі запрошують усіх охочих», – поінформували також у міськраді.

Директорка Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Горбач зазначила: «Ідея створення такого форуму виникла в нас близько пів року тому. Ми багато працювали, думали про його формат. Але основна його мета – ознайомити мешканців міста з тим, які соціальні послуги надають в нашому місті. Дуже багато людей є у складних життєвих обставинах, є люди з інвалідністю, люди, які просто потребують якоїсь елементарної допомоги, і дуже часто не знають, куди звернутися. Тому основною метою є донести до цих людей, що така допомога є і її можна якісно отримати. Також маємо на меті спільну співпрацю громадських організацій між собою — така співпраця між громадськими організаціями на щорічній основі була би дуже корисною, потрібною, щоби спільно ми могли робити добрі і потрібні речі для мешканців нашого міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів