Сьогодні зі Львова вирушили на схід України 40 бійців батальйону міліції особливого призначення

16:30 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, серед бійців батальйону, котрі відправились у зону АТО, новачків немає.

На схід України вирушили сьогодні, 18 березня, сорок бійців батальйону міліції громадської безпеки особливого призначення Львівського обласного управління МВС. В зону проведення АТО правоохоронців проводжав начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступник полковник міліції Сергій Маруняк, в.о. командира батальйону підполковник міліції Юрій Василишин, рідні, близькі та друзі.

У місці дислокації бійці батальйону нестимуть службу по охороні громадського порядку, об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, братимуть участь у контртерористичних заходах та виконуватимуть інші завдання командування. Дмитро Загарія сказав їм на прощання: «Бійці вашого підрозділу заслужили велику повагу і авторитет у місцевих мешканців на сході України, а також у керівників областей, де ви несли службу. Тому я хочу, щоб ви і надалі достойно представляли Львівщину, пам’ятали про присягу і, головне – повертались додому живими та неушкодженими».

Також бійців проводжали волонтери, котрі зібрали та передали правоохоронцям продукти харчування та медикаменти. Дмитро Загарія звернувся до них із такими словами: «Я від імені усіх працівників міліції Львівщини дякую вам за вашу роботу. І продукти, і медикаменти – це ваш внесок у нашу спільну перемогу. Бійцям набагато легше захищати незалежність України, коли в тилу у них є такі люди як ви».

Серед бійців батальйону, котрі відправились сьогодні у зону АТО новачків немає. У кожного за плечима вже мінімум одна ротація, у більшості – по дві-три, а є кілька чоловік, котрі відправляються на схід України вже вчетверте.

Про це повідомили сьогодні, 18 березня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів