Сьогодні ввечері у Львові планують завершити ремонтні роботи на вулиці Шевченка

13:48 24 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга запевнив: «Ремонтники працюватимуть сьогодні до пізнього вечора, аби закінчити роботи».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 березня, «Щоденному Львову»:

«За інформацією Шевченківської районної адміністрації, сьогодні заплановано закінчити поточний ремонт на вул. Шевченка. Начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга зазначив із цього приводу:

«Ремонтуємо ділянку дороги від залізничного переїзду в напрямку Рясне. Картовий ремонт виконує компанія «К-інвест», працює асфальтоукладчик. Площа відремонтованої ділянки дороги складатиме 1600 м.кв. Ремонтники працюватимуть сьогодні до пізнього вечора, аби закінчити роботи».

Також сьогодні поточні ремонти доріг проводять на вулицях Орлика й Миколайчука, ремонтують в’їзд у Львів зі сторони Жовкви. Володимир Шульга додав:

«Працівники ШРП «Шевченківського району» провели поточний ремонт вулиць Винниця та Омеляна Ковча. Заасфальтовано частину вулиці Сорочинської, біля дитячого садка.

Продовжують ремонтувати і хідники. Так, відновлюють тротуар на вулиці Юрія Липи на ділянці від вулиці Панча до дитячого садка, на вулиці Панча та на вулиці Золотій.

У найближчих планах – ремонт тротуару на вулиці Мазепи, 11А-13А, біля скверу на вулиці Клепарівській, на ділянці від вулиці Пстрака до вулиці Золотої. також заплановано замостити бруківкою двір на вулиці Мазепи, 15-23».

Нагадаємо, що для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Шевченківському районі Львова у 2015 році у міському бюджеті передбачено 14 млн грн. Так, у міському бюджеті передбачено 6 млн гривень на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн. грн – на ремонт тротуарів, а також 3 млн. грн – на дворові території».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів