Сьогодні ввечері на «Арена Львів» курсуватимуть шатл-баси – там гратимуть «Шахтар» і «Волинь»

10:15 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що шатл-баси стартуватимуть з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до Автовокзалу.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що сьогодні ввечері на стадіон «Арена Львів» курсуватимуть шатл-баси. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 17 жовтня, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Волинь» (Луцьк). Матч проходитиме в рамках Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» сезону 2014-2015 років.

Уболівальників, які захочуть відвідати цей поєдинок, чекає сюрприз у вигляді безкоштовного квитка на наступний матч «Шахтаря», де команда зустрінеться з ФК «Говерла», який також пройде у Львові 25 жовтня о 17.00 год.  Як пояснили в адміністрації стадіону, при купівлі одного ви отримуєте другий квиток у подарунок.

Придбати квитки без попереднього бронювання на обидва матчі можна в касах:

Центральна каса: вул. Дорошенка, 19 (у дворі вліво);

приміщення ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» (перший поверх) ;

перед входом в супермаркет «Ашан» напроти магазину «Терра Нова»: Львівська обл., Пустомитівський р-н, село Сокільники, вул.Стрийська, 30;

у касах стадіону «Арена Львів», вул. Стрийська, 199.

На час проведення матчу, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які їздитимуть з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка додо Автовокзалу. Після завершення матчу автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Євгена Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра Довженка. Оплата проїзду становить 3 гривні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів