Сьогодні у Львові увімкнуть електричні сирени – перевірятимуть готовність засобів оповіщення

10:05 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 4 лютого, в період з 14.40 до 15.00, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації».

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 4 лютого, в період з 14.40 до 15.00, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації».

«Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім» –конкретизують у повідомленні. – Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинно зберігати спокій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів