Сьогодні у Львові прощаються з полеглим бійцем Максимом Овчаруком, тож перекриють рух транспорту

09:35 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні будуть ситуативні перекриття вулиць, у зв’язку з ходою похоронної процесії.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні львів’яни проводять в останню путь і прощаються з бійцем 1-ої медичної роти імені Миколи Пирогова Національної гвардії України Максимом Овчаруком (19.05.1976 – 09.02.2015), який загинув під Логвіновим унаслідок підриву на фугасі. Об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла розпочнеться заупокійне Богослужіння.

Після цього похоронна процесія пройде на Личаківський цвинтар, де відбудеться Чин похорону на полі почесних поховань №76. У зв’язку з поминальною пішою ходою, з 11:30 до 12:30 буде ситуативне перекриття руху транспорту на площах Яворського, Ринок і Соборній та вулицях Підвальній і Пекарській.

Львів’янин Максим Овчарук був активістом Майдану, входив до «Автомобільної сотні», був волонтером ГО «Рабів до раю не пускають». З 20 січня цього року перебував у зоні АТО, працював водієм санітарного автомобіля. У Максима Овчарука залишилось двоє синів – 12-ти та шести років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів